به گزارش سلام لردگان به نقل از جهان بين ، يدالله گودرزي اظهار داشت: سال آينده در استان دو انتخابات مهم برگزار ميشود و در همين راستا بايد تمهيدات و شرايط لازم براي برگزاري هرچه بهتر اين دو انتخابات را به خوبي فراهم کرد.
وي افزود: انتخابات رياست جمهوري و انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا از جمله اين انتخابات است که در اين رابطه بايد شرايط و فضاي استان را براي برگزاري هرچه باشکوهتر اين دو انتخابات آماده کرد.
گودرزي با اشاره به برنامههاي پيشبيني شده براي برگزاري يازدهمين انتخابات رياست جمهوري در اين شهرستان، اظهار داشت: فرآيند برگزاري اين انتخابات از 17 ارديبهشتماه سال آينده در شهرستان آغاز ميشود و هيئتهاي اجرايي از همين روز تشکيل و مبادرت به ثبتنام از متقاضيان ميکنند.
معاون سياسي ـ اجتماعي فرماندار شهرستان شهرکرد ادامه داد: متقاضيان شرکت در انتخابات رياست جمهوري از 17 ارديبهشت به مدت پنج روز فرصت ثبتنام دارند.
گودرزي همچنين با اشاره به فرآيند برگزاري انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستاي اين شهرستان، اظهار داشت: فرآيند برگزاري اين انتخابات از 21 فروردينماه آغاز و واجدين شرايط از 26 فروردين تا يکم ارديبهشتماه فرصت ثبتنام دارند.
وي با بيان اينکه ترکيب شوراي اسلامي شهر شهرکرد 11 نفره است، متذکر شد: دو شهر فرخشهر و هفشجان نيز داراي ترکيب هفت نفره هستند.
گودرزي خاطرنشان کرد: داشتن حداقل مدرک ليسانس نيز يکي از شرايط اصلي ثبتنام براي انتخابات شوراهاي اسلامي است.